Strouhanka bezlepková 500g Balviten bez lepku 5319

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ STROUHANKA Bezlepková strouhanka je lehce stravitelná varianta strouhanky vyrobená speciálně pro lidi s intolerancí na lepek. V bezlepkové strouhance lze krásně obalit maso, zeleninu i sýr a lze ji využít také při pečení moučníků a dezertů. Složení: kukuřičný škrob, řepkový rostlinný olej, cukr, glukóza, droždí, sůl, zahušťovadlo: guma guar; bramborová vláknina, voda, kypřící látka: uhličitan sodný. BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ PŠENICE Použití: Bezlepková strouhanka má využití stejné jako běžná strouhanka, je vhodná na pečení i smažení, lze ji použít na obalování masa, ryb, sýrů nebo zeleniny, přidat do karbanátků a nádivek, využít při pečení moučníků a dezertů a experimentovat s ní při přípravě drobného cukroví. Alergeny: výrobek může obsahovat sóju, mléko, vejce a sezam. Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Hmotnost: 500gr Balviten je polská firma, která se zaměřuje na výrobu chutného bezlepkového chleba a dalšího pečiva, moučných směsí, zdravých a výživných sladkostí i chutných těstovin. Je evropským lídrem výrobců potravin pro osoby bojující s celiakií, fenylketonurií a s intolerancí lepku a autorem inovativní receptury chleba určeného pro osoby na Keto dietě. Posláním společnosti je podporovat zdravé stravování a vyváženou stravu při současném zachování výborné chuti výrobků a radosti z jídla. Výrobce: Balviten Glutenfree Sp. z o.o. Spólka komandytowa, ul. Fabryczna 5, 41-100 Siemianowice Śląskie, PolskoDoplňkové parametry
| Kategorie: | Strouhanky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 5907653103919 |
| tuky: | 7,700000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 0,000000 |
| sacharidy: | 85,000000 |
| bilkoviny: | 0,000000 |
| sul: | 1,700000 |
| vlaknina: | 4,300000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1792,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
