Carlo Crivellin Bezlepkové rýžové noky 500g

Neohodnoceno
58,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gnocchi di riso gluten free rýžové noky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. A navíc pokud vaříte jen 1 porci, stačí Vám otevřít jen polovinu balení a druhou si nechat na příště. Buďte světoví a připravte rodině něco ze snadné moderní gastronomie. RÝŽOVÉ NOKY/GNOCCHI Složení rýžová mouka 60% (země původu EU), voda, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný. Alergenní informace Může obsahovat stopy sóji. Návod k použití Noky vhoďte do vroucí osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s Vaší oblíbenou omáčkou. Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem. Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem. Skladování Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 715 kJ/168 kcal Tuky 0,4g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g Sacharidy 37,9g z toho cukry <0,1g Vláknina 0,6g Bílkoviny 3g Sůl 0,63g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: