Něco malého, sladkého. Jen jednu lžičku? Tak opatrně! Tahle Ghítela® je silně návyková.
Zkuste do ní namočit ovoce! Nebo namazat na palačinky, vafle, sušenky, toust! A nebo...
Pamatujete Kávenky? Kdo ví, jestli receptura na krém nebyla tehdy stejná. Základ tvoří mandle, přidali jsme drcená, čerstvě pražená kávová zrna. Potom opět med, ghíčko pro...
Máte rádi rafaelo? Tak zkuste kokeše. Opět jsou základem jemně mleté ořechy, slazená medem, voní přírodní vanilkou, krémovou konzistenci dělá ghíčko. Nic navíc.
Je ráno, stojíte v kuchyni a na pánev dáváte kousek ghíčka, lijete těsto na lívance. Ta vůně vyláká první ospalce z vyhřáté postele. Neděle může začít.