Sardel obecná, známá v kulinářském světě jako ančovička, je ceněná pro svou významnou roli v rybolovu. Ve Španělsku se jí říká Boquerones a je oblíbená pro svou všestrannost v...
Křupavá bageta či toast jsou ideálním startem pro gurmánský požitek.Důležité informace:Příjemný zážitek z této vynikající paštiky můžete ještě umocnit sklenkou chlazeného piva...
Vyzkoušejte naši vyhlášenou iberskou paštiku v neobvyklé harmonii s fíky. Připravte se na nečekaně lahodné překvapení!Ideální je vychutnat ji s křupavou bagetou, rozetřenou na...
Iberská paštika, obohacená o rozinky a sherry, je pravou španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání u tapas. Vyrobená z masa černých iberských prasat, tato...
Pasta z červené řepy a vlašských ořechů je skvělou náhradou za tradiční masová paté. Skvěle se hodí jako nátierka na čerstvou bagetu, kterou můžete ozdobit kapkou kvalitního...
Uzená lososová paštika, ideální k podávání s bagetou, topinkou, nebo jako lahůdka s picos. K tomu se skvěle hodí sklenka bílého vína nebo šumivé Cavy.Důležité informace:Tato...
Paštika Iberico, vyrobená z černých iberských prasat a obohacená o kousky sušené šunky, představuje paté iberico con virutas de jamon.Tato vynikající pochoutka se skvěle hodí k...
Chorizo v Cidru představuje paštikovou variantu oblíbené španělské uzeniny, tentokrát v asturiánském cidru. Tato delikatesa je ideální jako tapas, k bagetě či topince.Stejně...
Máte rádi sušenou šunku jamon iberico? Zkuste také krém z iberské šunky. Skvěle chutná, lehce se roztírá a vychutnat si ho můžete samostatně s picos nebo třeba na bagetce s...
Iberská paštika s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání u tapead nebo tapas. Tato chutná paštika je připravena z masa černých...
Objevte kouzlo spojení iberského paté s renomovanými třešněmi z Jerte. Údolí Valle de Jerte, skryté v kraji Extremadura, je domovem těch nejexkluzivnějších třešní ve Španělsku....