Expres Menu

Poctivá krémová rajská omáčka , která uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Libové plátky hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce. Složení: hovězí maso přední (31%),...

Velmi oblíbený pokrm všech, kteří mají rádi omáčky. Pokrm je připravený ze šťavnatých kousků masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu s paprikovou omáčkou,...

Polévka z ukrajinské a ruské kuchyně, u nás je také velmi oblíbená. Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové...

Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu. Složení: krůtí stehenní maso (31 %), uzená slanina (vepřové sádlo)...

Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí....

Tradiční české jídlo, s kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Složení: hovězí maso...

Tradiční a nejoblíbenější český pokr. Hovětí zadní maso je prošpikované, dušené doměkka, základ na omáčku je podstivý zeleninový z mrkve, petržele,celeru a cibule, dochucený...

Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31%), mléko, smetana, žampiony...

Původem ruský recept z poloviny 19. století se stal celosvětově oblíbeným jídlem. Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené...

Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Složení: voda, hrách suchý (26 %),...

Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. NÁŠ TIP!...

Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto...

Kousky jeleního masa v husté pikantní omáčce s vůní divokého koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny. Složení: jelení maso (31%), kořenová...

Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony. Složení:...

Boloňské špagety připravujeme každý po své, tato varianta je připravená pouze z vybraných surovin, které mají svojí jedinečnou chuť tipickou pro italskou kuchyni. Mleté...

Kousky kuřecího stehenního masa s paprikovou klobáskou, špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené rajským protlakem. Složení: kuřecí maso...

Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem. Složení: vepřové maso...

Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Vhodné pro rychlou přípravu...
Stránka 1 z 4 - 93 položek celkem