Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Sardel obecná, známá v kulinářském světě jako ančovička, je ceněná pro svou významnou roli v rybolovu. Ve Španělsku se jí říká Boquerones a je oblíbená pro svou všestrannost v...
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Vydatná zeleninová polévka s lesními houbami připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je...
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.