Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí...
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality...
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s...
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí...
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.