Vyzkoušejte naši vyhlášenou iberskou paštiku v neobvyklé harmonii s fíky. Připravte se na nečekaně lahodné překvapení!Ideální je vychutnat ji s křupavou bagetou, rozetřenou na...
Vařené vepřové maso s nízkým obsahem tuku a vysokým podílem bílkovin je ideální pro ty, kteří chtějí posílit své svaly. Jeho šťavnatost je umocněna přidáním slaniny.Tip pro...
Pokud máte zkušenost s tapas bary ve Španělsku, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy, které rozplývají na jazyku svou jemností – to jsou právě olivy manzanilla, známé...
Jamon, sušená šunka, je španělská specialita, zatímco Jamon York je dušená šunka, jak ji známe. A nyní přichází na řadu nový způsob, jak si ji vychutnat.Výtečný krém, který se...
Ramón Peña - mistr výběru Jehlic:V období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice v Galicijských rias na svém vrcholu, Ramón Peña pečlivě vybírá ty nejlepší kousky. Po...
Ramón Peña pečlivě vybírá nejlepší Jehlice přímo v galicijských riasách během sezóny od května do listopadu, kdy je jejich kvalita na vrcholu. Po důkladném vyčištění jsou...
Conservas Ramon Pena, přední výrobce prvotřídních konzervovaných mořských plodů, se může pochlubit svými kalamáry, které jsou díky celkovému balení v každé konzervě opravdu...
Mušle v pikantní omáčce z galicijských rias patří k nejexkluzivnějším lahůdkám. Tyto mušle jsou servírovány v bohaté omáčce, která je směsí přírodních ingrediencí jako olivový...
2x Pataterová pěna s medem: Patatera, tradiční uzenina z Extremadury podobná chorizu, ale s přídavkem brambor, se proměnila v lahodnou krémovou paštiku. Vychutnejte si ji na...