Vločky, müsli, lupínky
Řazení produktů
Výpis produktů
Sójové vločky jsou obzvláště bohaté na bílkoviny a mají mírně oříškovou chuť. Jsou vynikající v müsli a poskytují další porci bílkovin. Sójové vločky ale také dobře chutnají v...
Zvláště vhodné pro přípravu dezertů nebo müsli, stejně jako pro vaření a pečení. Užijte si přirozeně čistou chuť.
Lahodné starodávné obilné vločky vyrobené z celých zrn s jemnou ořechovou příchutí. Špalda je pro naše tělo lépe stravitelná a jako plodina se vyznačuje tím, že se jí daří...
Jednozrnka je velmi stará odrůda obilí (pšenice), která je bohatá na minerály, jako je hořčík, železo a zinek. Nažloutlé vločky mají jemnou oříškovou chuť a jemnější konzistenci...
Ovesné celozrnné vločky bez lepku. Oves je obzvláště bohatý na vlákninu beta-glukan, který má pozitivní vliv na hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Celá zrna ovsa se suší,...
Emmer je prastará odrůda obilí a bohatá na minerály, jako je hořčík, železo a zinek. Jednoduše smíchejte s jogurtem, mlékem, rostlinnými alternativami nebo šťávou a...
Hnědé proso je přirozeně bez lepku a obzvláště bohaté na křemík, železo, hořčík, draslík, zinek a vitamíny skupiny B. 15 g vloček hnědého prosa poskytuje požadované denní...
Kamut je starodávná odrůda pšenice. Celozrnné vločky bohaté na bílkoviny.




