Těstoviny žitné vřetena celozrnné BIO 400g Probio 2644

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
TĚSTOVINY ŽITNÉ VŘETENA CELOZRNNÁ BIO Celozrnná žitná vřetena jsou bezvaječné těstoviny, vyrobené z žitné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. V celozrnných těstovinách je obsah minerálních látek a vlákniny vyšší než u běžných těstovin vyrobených z klasické bílé mouky. Celozrnná žitná vřetena jsou dobrým zdrojem vitaminu B1, B2, B6, E, niacinu a kyseliny listové. Komplexní sacharidy žitné mouky se do těla uvolňují postupně, a proto jsou tyto těstoviny vhodným zdrojem energie a zasytí na dlouhou dobu. Složení: žitná mouka celozrnná BIO Použití: Celozrnná žitná vřetena jsou vhodná jako příloha, do salátu, k omáčkám, do rychlých pánví nebo na zapékání. Vařte v osolené vodě 7-10 minut. Z další nabídky výjimečných těstovin v bio kvalitě od společnosti PROBIO můžete vyzkoušet také celozrnná pšeničná vřetena , špaldové celozrnné mušličky , špaldové celozrnné nudle selské , celozrnná pšeničná tříbarevná vřetena , ječné celozrnné nudle , celozrnné pšeničné vlasové nudle , semolinová kolínka , semolinová vřetena , špaldovo-pohanková celozrnná vřetena nebo žitná celozrnná kolínka Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75 %. Hmotnost: 400gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny špaldové, žitné a ječené |
|---|---|
| EAN: | 8595582426376 |
| tuky: | 1,200000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 349,000000 |
| sacharidy: | 73,000000 |
| bilkoviny: | 6,700000 |
| sul: | 0,010000 |
| vlaknina: | 8,500000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
| z_toho_cukry: | 2,400000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1460,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
