Těstoviny ječné široké nudle celozrnné BIO 400g Probio 2630

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
TĚSTOVINY JEČNÉ NUDLE ŠIROKÉ CELOZRNNÉ BIO Celozrnné ječné široké nudle jsou bezvaječné těstovimy, vyrobené z ječné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. V celozrnných těstovinách je obsah minerálních látek a vlákniny celkově vyšší než u běžných těstovin vyrobených z klasické bílé mouky. Komplexní sacharidy celozrnné mouky se do těla uvolňují postupně, a proto jsou tyto těstoviny vhodným zdrojem energie a zasytí na dlouhou dobu. Složení: ječná mouka celozrnná BIO Použití: Celozrnné ječné široké nudle jsou vhodné jako příloha k českým jídlům a do různých italských, thajských či čínských pokrmů a polévek. Lze z nich připravit také různé variace sladkých jídel. Vařte v osolené vodě 11-13 minut. Z další nabídky výjimečných těstovin v bio kvalitě od společnosti PROBIO můžete vyzkoušet také celozrnná pšeničná vřetena , špaldové celozrnné mušličky , špaldové celozrnné selské nudle , celozrnná pšeničná tříbarevná vřetena , ječná celozrnná kolínka , celozrnné pšeničné vlasové nudle , semolinová kolínka , semolinová vřetena , špaldovo-pohanková celozrnná vřetena nebo žitná celozrnná vřetena Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75 %. Hmotnost: 400gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny špaldové, žitné a ječené |
|---|---|
| EAN: | 8594004259271 |
| tuky: | 1,200000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 349,000000 |
| sacharidy: | 70,000000 |
| bilkoviny: | 9,700000 |
| sul: | 0,010000 |
| vlaknina: | 7,700000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1460,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
