PROCEL tarhoňa 250g Novalim 1287

Neohodnoceno
76,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 14ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY TARHOŇA   Bezlepkové těstovinové kuličky PROCEL jsou standardní bezlepkové těstoviny na bázi kukuřičného škrobu s obsahem vaječného bílku. Jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin a jsou proto vhodné pro osoby s alergií na lepek. Pokud tedy chcete kvalitní, zdravou, tradiční přílohu k obědu nebo zavářku do polévky, pak neváhejte a vyzkoušejte tyto těstoviny od značky Novalim.   Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku).   Kromě hotových těstovin ve tvaru niťovek si můžete vyzkoušet také tarhoně od Novalim. Pokud budete chtít připravit jinou přílohu k tradičnímu obědu, pak jistě oceníte připravené práškové směsi na knedlíky, směs na halušky, krupici na přípravu kaší či strouhanku na obalování.  Mimo vaření si pak můžete zkusit upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník, takže jistě oceníte i bezlepkové směsi na pečení od Novalim.     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin; přírodní barvivo kurkuma   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ SÓJI     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do 25°C.     Výrobce: Novalim spol. s.r.o. Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny
tuky: 0,800000
energeticka_hodnota_kcal: 363,000000
sacharidy: 84,600000
bilkoviny: 2,100000
sul: 0,100000
vlaknina: 1,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,100000
z_toho_cukry: 0,100000
energeticka_hodnota_kj: 1542,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: