Teavit: Kurilský čaj "Ivan-čaj" 40g (sypaný) TML C037

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
Listy a květy Ivan-čaje jsou sbírány v ekologicky čistých oblastech Novgorodského kraje. Využíváme současnou technologii fermentace a sušení infračervenými, karbonovými lampami v šetrném režimu. Ve výrobku jsou zachovány veškeré prospěšné látky. Nejstarší a nejvíce prospěšný čaj na planetě. Zmínku o tomto čaji najdeme ve starých rukopisech, kde je nazýván „Bohatýrským čajem“. Do 19. století Rusko jiné čaje neznalo. Export tohoto „ruského čaje“ patřil mezi přední vývozní artikle. Hlavním odběratelem tohoto čaje byla Anglie, Francie a Rakousko. „Ruský čaj“ byl vždy ceněný za své chuťové a prospěšné vlastnosti. Co se týče množství mikroelementů, tak tento čaj překonává jak černý, tak i zelený čaj, a hlavně neobsahuje kofein (tein). V Kurilském čaji najdete 6,5x více vitamínu C, než v citrónu. Složení: list a květ „Ivan-čaje“ (vrbovka úzkolistá) – fermentované a granulované. Způsob přípravy: Do porcelánové konvice nasypte 1-2 čajové lžičky čaje a zalijte 1 hrníčkem vroucí vody. Nechejte louhovat 10 minut. Poté do konvice nalijte horkou vodu a promíchejte dřevěnou lžíci. Počkejte 5 minut. Poté nalijte do hrníčků. Znovu zalijte vroucí vodou a nechejte 10 minut louhovat. Druhá nálev je ještě lepší, chutnější, prospěšnější. Vůbec, Kurilský čaj „Ivan-čaj“ se zalévá vícekrát. Skladování: Skladujte při teplotě max. do +25oC, při relativní vlhkosti vzduchu max. 75%. Země původu: Rusko Dovozce do EU: OÜ Kagro Group, Fosforiidi tn 10, Maardu, 74114 Harju maakond, Estonsko, kagro.group@gmail.com Distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 Brno, Minimální trvanlivost do/Šarže: na obalu Balení: 40 g Z DŮVODU NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) Č. 1924/2006 O VÝŽIVOVÝCH A ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍCH PŘI OZNAČOVÁNÍ POTRAVIN NEMŮŽEME O TOMTO VÝROBKU UVÉST VÍCE INFORMACÍ.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sypané směsi |
|---|---|
| EAN: | 4627088830853 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
