Směs na DONUTE a CROISSANTS 750g Adveni bez lepku 5895

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
SMĚS DONUTS & CROISSANTS Směs Donuts & Croissants je bezlepková směs na přípravu kynutého těsta pro běžné a sladké pečivo, frgály, trdelníky, koblihy, langoše a další. Směs neobsahuje mléko, vejce, aromata, sóju, lupinu a deproteinovaný pšeničný škrob. Směs Donuts & Croissants je podle výsledků laboratorních testů zdrojem vlákniny. Složení: škrob (kukuřičný, bramborový), rýžová mouka, vláknina (psyllium, bambusová, jablečná), luštěninové mouky (mouka z červené čočky, mouka z fazole mungo), dextróza, zahušťovadla: hydroxypropylmethylcelulosa, guma guar; hrachový protein, jedlá sůl BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Použití: Bezlepková směs Donuts & Croissants je ideální pro přípravu kynutého těsta na běžné pečivo a sladké pečivo. Upečete z ní skvělé rohlíky, veku, toastový chléb, bílý chléb, bulky na hamburgery, pizzu, pirožky, buchty, koláče, vánočku, mazanec, trdelník, frgál, croissanty a mnohé další. Usmažíte výborné koblihy a také langoše. Uvaříte bezvadné knedlíky. Z další nabídky univezálních směsí k výrobě bezlepkového pečiva můžete vyzkoušet také směs Biscuits & Cookies , Breads & Baguettes , Bake a cake , Kremrole & Baklava nebo Pasta & Gnocchi Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest. Skladování: Skladujte v suchu a chladu Hmotnost: 750gr ADVENI MEDICAL s.r.o. je česká společnost, která je výrobcem bezlepkových potravinových produktů. Výrobce: ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. Mělčany 64, 666 64 Mělčany, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi na chleba, palačinky |
|---|---|
| EAN: | 8594181851855 |
| tuky: | 0,300000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 358,000000 |
| sacharidy: | 83,000000 |
| bilkoviny: | 2,000000 |
| sul: | 0,450000 |
| vlaknina: | 5,400000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,100000 |
| z_toho_cukry: | 2,600000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1500,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
