Mirin Mikawa 200ml Sunfood 4856

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
MIKAWA MIRIN Mirin je druh sladkého japonského vína, které se používá jako dochucovadlo v japonské kuchyni, zejména v omáčkách a marinádách. Někdy se mu říká "slazené saké", ale na rozdíl od saké se mirin nepije samostatně, ale používá se pouze k vaření. Mirin dodává pokrmům jemnou sladkost a lesk, a také pomáhá odstranit pachuť mořských plodů. Vyrábí se fermentací rýže, má vysoký obsah cukru a nízký obsah alkoholu. Složení: sladká rýže, Aspergillus oryzae (koji) obsah alkoholu 13,8% obj. Použití: Mirin se používá do krémů a dezertů a k dochucování široké škály pokrmů, včetně omáček, marinád, dušených jídel a pokrmů z masa a ryb. Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Objem: 200ml MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin. Výrobce: Mitoku Co., Ltd. Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, JaponskoDoplňkové parametry
| Kategorie: | Shoyu, miso, tamari, umeboshi |
|---|---|
| EAN: | 8594037110921 |
| tuky: | 0,100000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 232,000000 |
| sacharidy: | 40,900000 |
| bilkoviny: | 0,900000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 0,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 971,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
