Psyllium sypké 300g IPJ NATUR 1272

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
PSYLLIUM SYPKÉ Psyllium je osemení jitrocele indického s velkou schopností na sebe vázat vodu. Jedná se o nízkoenergetickou, částečně rozpustnou vlákninu, která může sloužit jako doplněk stravy, jelikož podporuje vyprazdňování. Psyllium se dá také využít v kuchyni při přípravě jídel a pokrmů. Složení: osemení jitrocele indického, čistota 95% Použití a příprava: 1-2 čajové lžičky (2,5-5g) psyllia rozmícháme ve sklenici vody (popř. šťávy nebo čaje). Po požití důkladně zapijeme dalším šálkem tekutiny minimálně 250ml. Psyllium se dát použít i na jiné způsoby. Můžete jej použít jako základ kvásku nebo v doporučeném množství zahustit omáčku či polévku. Můžete jej rovněž přisypat do jogurtu, pudingu či müsli. Dokonce se dá v Psylliu i obalovat maso. Doporučená denní dávka je 12,5g prášku (5 čajových lžiček) Alergeny: Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek NENÍ VHODNÝ PRO DĚTI. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladování: Skladujte v suchu a chladu při teplotě do 20 °C. Hmotnost: 300gr IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů. Výrobce: IPJ NATUR s.r.o. Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Přípravky na trávení, vláknina |
|---|---|
| EAN: | 8594046768373 |
| tuky: | 0,600000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 46,000000 |
| sacharidy: | 5,200000 |
| bilkoviny: | 2,400000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 86,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 195,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
