Perník bez lepku 400g Labeta 548

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
62,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA PERNÍK   Tato bezlepková sypká směs na přípravu perníku je skvělou volbou, pokud hledáte sladké ozvláštnění po obědě. Perník je tradiční zákusek z tmavého pečiva, který se původně připravoval z medu, mouky a pepře - proto se mu říkalo "peprník", časem se název postupně zkrátil na "perník" a změnilo se také jeho složení. Směs je namíchána z osmi druhů koření a především z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutný zákusek je na světě! Pokud tedy chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým dezertem - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte si k čaji nebo kávě chutný dezert.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety.     SLOŽENÍ: cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku*, směs koření s pomerančovou kůrou 0,9 % (skořice, koriandr, fenykl, anýz, pomerančová kůra, nové koření, hřebíček, muškátový oříšek), zahušťovadlo: guma guar *certifikováno Rainforest Alliance   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY   Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Obsah sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml oleje a 200 ml vlažné vody nebo mléka a vyšleháme do krémového těsta. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25 x 35 cm) rozetřeme těsto.  Pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Po vychladnutí ozdobíme marmeládou či polevou.   TIPY: Perník můžeme po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namažeme marmeládou dle chuti a druhou polovinou první část přiklopíme. Pro vyšší korpus použijeme dortovou formu o 28–30 cm a perník krájíme jako dort. Do těsta přidáme 2 lžíce povidel nebo medu. Testem můžeme naplnit košíčky na muffiny přibližně do 3/4 objemu. Pečeme asi 15 - 20 minut.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,700000
energeticka_hodnota_kcal: 361,000000
sacharidy: 85,000000
bilkoviny: 2,600000
sul: 1,600000
vlaknina: 2,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 38,000000
energeticka_hodnota_kj: 1531,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: