Jizerka směs na knedlík 350g Jizerské pekárny 2894

Neohodnoceno
67,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 14ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA KNEDLÍK   Naplánovali jste si na rodinný oběd o víkendu svíčkovou, rajskou, pečené maso se zelím či podobnou tradiční pochoutku, ke které neodmyslitelně patří knedlík? A chcete k masu a omáčce připravit pořádný, chutný, domácí knedlík? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs na knedlíky od Jizerských pekáren!   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.   Pokud si krom knedlíků chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.     SLOŽENÍ: bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný, lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); rýžové burizony, sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, VAJEC a SÓJI BEZ GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ (GMO)   Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Potřebujeme: 250ml vody, 10g droždí, 350g bezlepkové směsi   1) 10g čerstvého droždí rozpustíme v 250ml vlažné vody. Vsypeme obsah sáčku se směsí na bezlepkový knedlík a krátce vymísíme středně tuhé těsto, které necháme sát 10 minut přikryté utěrkou. 2) Potom těsto rozdělíme na 3 díly a vytvarujeme knedlíky. Podle potřeby zaprášíme bezlepkovou směsí Jizerka nebo kukuřičným škrobem a necháme kynout přikryté utěrkou 20 - 30 minut. 3) Vykynuté knedlíky vložíme do osoblené vroucí vody a vaříme 11 minut. V polovině vaření knedlík otočíme. 4) Hotové knedlíky po vyjmutí z vody propíchneme vidličkou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 1,800000
energeticka_hodnota_kcal: 360,000000
sacharidy: 82,000000
bilkoviny: 3,400000
sul: 1,300000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,400000
z_toho_cukry: 2,300000
energeticka_hodnota_kj: 1510,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: