Cheesecake bez lepku 565g Labeta 535

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
96,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA CHEESECAKE   Bezlepkový "cheesecake v prášku" je skvělou volbou, pokud si chcete zpestřit obědové menu nebo hledáte ozvláštnění ke kávě. Tato sypká směs na přípravu koláče je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct těsto a chutný zákusek je na světě! Je proto skvělou volbou, pokud chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým dezertem - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte si k čaji nebo kávě chutný snack! Cheesecake je původem dezert z Řecka, konkrétně z ostrova Samos, kde byl oblíbeným pečeným dezertem. Tvořily ho dvě vrstvy: krusta ze sušenek a tvarohový krém. Dnes můžeme tvaroh částečně nebo úplně nahradit čerstvým sýrem (mascarpone, philadelpia, lučina aj.) - s každým druhem sýra získa cheesacake jinou chuť. Ozdobte a zasypte ovocem či čokoládou, dle vaší chuti.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety.     SLOŽENÍ: cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin); stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň. Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,500000
energeticka_hodnota_kcal: 377,000000
sacharidy: 89,000000
bilkoviny: 3,700000
sul: 0,210000
vlaknina: 1,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,100000
z_toho_cukry: 50,000000
energeticka_hodnota_kj: 1602,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: