Bagetky směs bez lepku 400g Labeta 530

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
83,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA BAGETKY   Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na bagetky pro vás tou správnou volbou. Příprava bagetek je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou a olejem, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři! Odměnou vám pak budou čerstvé, křupavé, vláčné 4 malé nebo 2 větší bagetky, které ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Kromě bagetek si můžete vyzkoušet upéct také výtečný domácí bezlepkový chléb, který máme hned v několika chuťových provedeních: dýňový, slunečnicový, světlý nebo tmavý chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.     SLOŽENÍ: rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar; stabilizátor: hydroxyproplymethylcelulóza; emulgátor: E 472e   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY   Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: V míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 60 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika  

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 2,500000
energeticka_hodnota_kcal: 345,000000
sacharidy: 73,000000
bilkoviny: 5,900000
sul: 1,400000
vlaknina: 3,400000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,900000
z_toho_cukry: 1,500000
energeticka_hodnota_kj: 1461,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: