Dýňový chléb bez lepku 550g Labeta 534

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
73,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA DÝŇOVÝ CHLÉB   Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na dýňový chléb pro vás tou správnou volbou. Příprava chleba je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři! Odměnou vám pak bude čerstvý zdravý vláčný křupavý chléb s dýňovými semínky, který ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná i pro celiatiky.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Kromě dýňového chleba si můžete vyzkoušet upéct také domácí bagetky nebo jiné druhy domácího bezlepkového chleba, který máme v těchto provedeních: slunečnicový, světlý a tmavý chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.     SLOŽENÍ: bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar; řepná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina: kyselina citronová   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY   Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika  

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 5,700000
energeticka_hodnota_kcal: 375,000000
sacharidy: 73,000000
bilkoviny: 6,300000
sul: 1,600000
vlaknina: 3,100000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 1,000000
z_toho_cukry: 2,000000
energeticka_hodnota_kj: 1584,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: