Výběr pro tvorbu čokolády

Neohodnoceno
Značka: Vitalvibe
999 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyrobte si tu nejčokoládovější domácí čokoládu pouze z opravdových raw kakaových surovin nejvyšší kvality. Love of Raw vám k tomu připravila jednoduchý postup s využitím kakaového prášku a kakaového másla, který zvládnou i úplní začátečníci.  Výběr obsahuje základní ingredience a propriety k výrobě pravé raw čokolády. Dopřejte sobě i svým blízkým energii, radost a dokonalou výživu pro tělo i duši! Postup na výrobu lahodné RAW čokolády, vznikl z nadšení šéfkuchařky Zuzky Noah alias Love of Raw a jejího zápalu pro domácí přípravu. Originální receptura je pečlivě vyladěná do ideálního poměru veškerých surovin. Díky raw ingrediencím jsou čokoláda a kakao opravdu zdravé a dodají vám tak velké množství prospěšných látek. Čokoláda a kakao v této podobě je přirozeným zdrojem antioxidantů, minerálů (hořčíku, vápníku, železa, draslíku a fosforu) i dalších cenných bioaktivních látek jako theobromin nebo tryptofan. „Receptura na tuto čokoládu si získala mezi mými známými tak velkou oblibu, že jsem se rozhodla nabídnout ji skrze Vitalvibe i dalším lidem. Začít ručně, rituálním způsobem vyrábět čokoládu, s cílem naučit to i ostatní, mi dává velký smysl. Ale hlavně mě to opravdu moc baví! Věřím, že i vám tato domácí čokoláda bude nejenom chutnat, ale že se i rozhodnete zkusit si ji připravit sami. Přeji vám mnoho radostného tvoření!“– s láskou ❤ Love of Raw Co všechno výběr pro tvorbu čokolády obsahuje: Kakaový prášek BIO, Vitalvibe Kakaové máslo BIO, Vitalvibe Miska na rozpouštění čokolády Receptura na živou čokoládu podle Love of Raw Ingredience Základ: 80 g kakaového prášku 125 g kakaového másla Dál můžete přidat: 100 g RAW kešu ořechů 150 g datlí 50 g drcených kakaových bobů v nektaru 3 čajové lžičky kokosového nebo javorového sirupu špetka himalájské soli … nebo jakékoliv oblíbené ingredience z vlastní spíže Postup: Nejdříve si rozehřejte kakaové máslo ve vodní lázni. Jakmile bude kakaové máslo roztavené, přidejte kakaový prášek a sůl. Mícháním vytvořte tekutou čokoládu (touto čokoládou můžete naplnit i pralinkovou formu a vytvořit si tak vlastní pralinky). Poté si připravte pečící papír, který položte na plech a na něj nalijte celý objem čokolády tak, aby se rozprostřela na většinu plechu. Na závěr už jenom do čokolády nasypte pokrájené kešu, nasekané datle, drcené kakaové boby (budou v čokoládě krásně křupat), či jiné ingredience, které máte rádi. Přidat můžete i čerstvé ovoce, pokud čokoládu budete jíst hned. Poté nechte ztuhnout v chladu cca. 15 minut. Následně čokoládu můžete nalámat a uchovat ideálně ve skleněné nádobě (v lednici). Pusťte se s námi do tvoření Udělejte si z výroby čokolády rituál a zamilujte se do tvoření vlastních chuťových kombinací na milion způsobů! Receptura je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Stačí volnit svoji kreativitu během tvoření. Čokoládu  jezte pomalu a vědomě. Vychutnávejte si ji a čerpejte z moudrosti této rostliny maximum pro svoje tělo i ducha.  Speciální tip Love of Raw: Čokoláda může být i nádherným dárkem. Díky kakaovému máslu se vám v pokojové teplotě nerozteče. Zabalit ji můžete buď vcelku nebo ji nalámejte a dejte do nějaké pěkné sklenice. Další inspirace: Místo datlí, kakaových drcených bobů a kešu můžete použít cokoli, co máte v čokoládě rádi vy. Skvělá je i s lískovými ořechy, mandlemi, strouhaným kokosem, skořicí, rozinkami, arašídy prostě s čímkoli. Kombinaci, kterou vidíte v receptu máme ale nejraději. Náš tip: Mnoho zajímavých informací a video živé čokoládě pro vás zpracovala Love of Raw na svých webových stránkách. Proč máme rádi Love of Raw Tvůrkyně Love of Raw – Zuzka Noah je nadšená inspirátorka v oblasti živé stravy. Společně se svým manželem Honzou Noah, jsou spolumajiteli Vitalvibe. Kromě dvou úžasných dětí pečují také o několik dalších projektů, které se zabývají podporou zdravého a vědomého způsobu života.  Sama Zuzka říká: „Tento způsob žití nás naplňuje a dává nám obrovský smysl.“ A k t

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: