ZDRAVÉ POTRAVINY, Strana 143
- POTRAVINY Z ANGLIE
- POTRAVINY Z ITÁLIE
- MEXICAN FOOD & DRINKS
- POTRAVINY Z NĚMECKA
- POTRAVINY Z FRANCIE
- BEZLEPKOVÉ POTRAVINY
- BIO
- BEZ PŘIDANÉHO CUKRU
- CHLÉBY, CELOZRNNÉ CHLEBÍČKY A JINÉ PEČIVO
- MAKROBIOTIKA - MISO, UME, KUZU A MOŘSKÉ ŘASY
- NÁPOJE
- NAKLÍČENÍ
- OLEJE ROSTLINNÉ A TUKY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PRO DĚTI
- PŘÍSADY NA VAŘENÍ, PEČENÍ A DOCHUCOVÁNÍ
- RAW POTRAVINY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY A SEMENA
- TĚSTOVINY, OBILOVINY, RÝŽE, LUŠTĚNINY
- VLOČKY, MÜSLI, KAŠE A CEREÁLIE
- ZDRAVÉ MLSÁNÍ
- CHLAZENÉ ZBOŽÍ
- VEGETARIÁNI A VEGANI
- GASTRO A VELKÁ BALENÍ
- HMYZÍ PRODUKTY
- CHILLI
Řazení produktů
Výpis produktů
Cukr 39,2%, sušené MLÉKO 18,5%, kakaové máslo 16,7%, kakaová hmota 9,3%, PEKANOVÉ ořechy 7,4%, PISTÁCIE 3,7%, lyofilizované jahody (sušené mrazem) 2,2%, kokos 2,2%, emulgátor:...
Cukr 44,1%, sušené MLÉKO 21,9 %, kakaové máslo 20,1%, kakaová hmota 13,2%, emulgátor - SÓJOVÝ lecitin 0,5%, aroma - přírodní vanilka. Může obsahovat stopy lískových oříšků,...
Kakaová hmota 42,6%, cukr 28,2%, brusinky 13,5%, PEKANOVÉ ořechy 9,3%, PISTÁCIE 3,5%, kakaové maslo 2,5%, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin 0,4%, aroma: přírodní vanilka. Může...
Cukr 32,6%, sušené MLÉKO 16,9%, kakaové máslo 15,3%, klikva ( kanadské brusinky) 13,5%, PEKANOVÉ ořechy 9,3%, kakaová hmota 8,5%, PISTÁCIE 3,5%, emulgátor SÓJOVÝ lecitin 0,4%,...
Směs koření Chorizo, typická pro mexickou kuchyni, se používá k ochucení mexického choriza (pálivé klobásy). Jejími hlavními složkami jsou chilli papriky, kmin římský a česnek.
Chipotles jsou jalapeno papričky sušené kouřem, přičemž nejvíce známým typem je varieta morita (druhým typem je varieta meco, známá také jako Brown Chipotle.
Objednávky na produkty přijímáme do čtvrtka do 10:00 na prodejně v Brně budou nachystané pro Vás od pátku.
voda, konjaková mouka, regulátor kyselosti: hydroxid vápenatý.
Voda, mouka konjac, regulátor kyselosti: hydroxid vápenatý.
Voda, mouka konjac, regulátor kyselosti: hydroxid vápenatý.
sušená kořenová zelenina (mrkev 40%, pastiňák 40%, pórek 10%, CELER nať 10%)




