Pastificio Lucio Garofalo Spaghetti špagety GAROFALO 500g
Detailní popis produktu
Spaghetti Pasta di Gragnano IGP GAROFALO 500g Špagety jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice vyrobené v Gragnanu, rodném městě těstovin. Pasta di Gragnano IGP je chráněné zeměpisné označení původu, oblast produkce se nachází na celém území obce Gragnano, v provincii Neapol, v regionu Kampánie. Pasta di Gragnano IGP má homogenní slámově žlutou barvu a vyznačuje se drsným povrchem daným použitím bronzových matric, které určují jejich mimořádnou schopnost vázat se s různými omáčkami. Po uvaření je její konzistence pevná a pružná, nelepí se, má výraznou chuť po tvrdé pšenici a jasnou vůni po zralé pšenici. Nejznámější recepty: spaghetti alla bolognese, spaghetti alla carbonara, spaghetti aglio olio e peperoncino. SEMOLINOVÉ SUŠENÉ TĚSTOVINY PASTA DI GRAGNANO IGP Složení Semolina z tvrdé pšenice. Alergenní informace Obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy sóji. Skladování Uchovejte v chladu a suchu. Návod k použití Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 10 minut. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1489 kJ/351 kcal Tuky 1g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g Sacharidy 70g z toho cukry Vláknina 3g 3g Bílkoviny 14g Sůl < 0,01gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář