Carlo Crivellin Bramborové noky 3000g

Neohodnoceno
199 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gnocchi di patate bramborové noky LA BONTÁ ITALIANA 3000g Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Recepty s Gnocchi okouzlíte celou rodinu. VÝROBEK Z BRAMBOR - BRAMBOROVÉ NOKY/GNOCCHI Složení Rehydratované brambory 70% [voda, bramborové vločky (země původu: EU)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. Alergenní informace Výrobek obsahuje lepek. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a hořčice. Návod k použití Noky vhoďte do vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty a sceďte. Použití Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod. např. se smetanovými nebo rajčatovými omáčkami, nebo servírovat jako přílohu k všem druhům omáček, se zelím a s masem aj. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem. Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem. Skladování Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 655 kJ/154 kcal Tuky 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g Sacharidy 33,3g z toho cukry 0,3g Vláknina 1,3g Bílkoviny 4g Sůl 0,63g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: