Křemelina natural 180g IPJ NATUR 1566

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
KŘEMELINA Křemelina je sypká organická hornina, která se nachází v mořských a sladkovodních oblastech. Jedná se o bílý prášek, jehož hlavní složkou jsou křemičité schránky jednobuněčných řas, tzv. rozsivek, díky kterým je křemelina velmi bohatá nejen na oxid křemičitý, ale také na velké množství dalších minerálů. Obsah křermíku se pohybuje přibližně kolem 85-92%, z dalších minerálů obsahuje křemelina hořčík, vápník, sodík, železo, titan, bor, mangan, měď a zircon. Křemelina je kvalitním přírodním doplňkem stravy, napomáhá při detoxikaci organismu. Složení: křemelina (diatomická hronina) PŘIORZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA Použití a příprava: Křemelinu rozmícháme ve 200 ml vody, džusu nebo jiného nápoje a ihned vypijeme. Doporučené dávkování je 1/3 čajové lžičky (0,5g) denně. Alergeny: Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest. Upozornění: Nepřekračuje doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není vhodný pro těhotné a kojící ženy a pro děti do 15 let. Výživový dopěk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladování: Skladujte v suchu a chladu Hmotnost: 180gr IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů. Výrobce: IPJ NATUR s.r.o. Chmelnická 194, 760Doplňkové parametry
| Kategorie: | SUPERFOODS |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.18 kg |
| EAN: | 8594046760711 |
| tuky: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 0,000000 |
| sacharidy: | 0,000000 |
| bilkoviny: | 0,000000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 0,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 0,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
