Rýže Arborio BIO 500g Probio bez lepku 1492

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
RÝŽE ARBORIO BIO Rýže Arborio je druh krátkozrnné japonské varianty rýže seté pěstované v Itálii. Je pojmenována podle města Arborio v údolí řeky Pádu, kde se hojně pěstuje. Při vaření zůstávají zrna pevná na skus, přesto jsou jemná a mazlavá, a to díky vysokému obsahu amylopektinu (jedné ze dvou složek škrobu). Vařená rýže Arborio se dobře pojí s ostatními zrny a dobře vstřebává chutě, čímž je vhodná pro přípravu rizota nebo rýžových pudinků. Rýži Arborio si oblíbí všichni milovníci italských pokrmů. Po uvaření je uvnitř křupavá a lehce lepivá na povrchu, což je typické pro italská risotta. Složení: střednězrnná rýže Arborio BIO PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA Použití a příprava: Rýže Arborio je ikonou pro výrobu rizota, výtečně vám s touto rýží bude chutnat rizoto houbové, dýňové, cuketové či brokolicové. Rýži dobře propláchněte a vařte v osolené vodě se lžičkou oleje 40 - 60 minut v poměru 1 : 2 (rýže : voda). Nechte 10 minut dojít pod pokličkou. Z další nabídky rýže v bio kvalitě od společnosti PROBIO můžete vyzkoušet také rýži basmati bílou , basmati natural , červenou , dlouhozrnnou bílou , dlouhozrnnou natural , jasmínovou a kulatozrnnou Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Hmotnost: 500gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Rýže |
|---|---|
| EAN: | 8595582420015 |
| tuky: | 0,400000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 351,000000 |
| sacharidy: | 79,000000 |
| bilkoviny: | 7,200000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 1,700000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
| z_toho_cukry: | 0,100000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1489,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
