Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2025 budeme přijímat do neděle 14.12.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2026.

Kypřící prášek BIO 12g Amylon bez lepku 196

Neohodnoceno
6,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 45ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 14 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÝ KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA BIO   Bezlepkový kypřící prášek do peečiva v bio kvalitě je zhotoven pouze z kvalitních BIO surovin a je výborným pomocníkem pro pečení piškotových moučníků, ale nejen těch. Bio kypřicí prášek vám pomůže připravit nadýchanou a voňavou bublaninu, bábovku, lívance, cukroví nebo dortové korpusy. Prášek je navíc složený pouze z čistě přírodních bio surovin, bez lepku a bez fosfátů, ze kterých může "pálit" žáha. Jako kypřící složka je zde použit vinný kámen, přírodní minerál, který vzniká vysrážením ve vinných sudech při výrobě vína.   Složení:  BIO kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) BEZ FOSFÁTŮ   Použití příprava: Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, také jej můžeme přidat do perníku, palačinek apod., ale také do slaných těst a pokrmů. Bio kypřící prášek můžete využít také k přípravě vaječných pokrmů, jako jsou vaječné omelety, kam stačí přidat jen trochu prášku, aby byla struktura jídla dokonale měkká a nadýchaná.  Doporučené dávkování (na 0,5 kg mouky): těsta třená - celý sáček těsta křehká - 2/3 obsahu sáčku těsta knedlíková - 1/3 obsahu sáčku Tip: Jak dobře upéct perník i bublaninu? Upéct bublaninu nebo perník zvládne i úplný začátečník, aby nám těsto pěkně kypřilo, ale je třeba dodržet pár zásad: Suroviny by měly mít pokojovou teplotu. Mléko, vajičíka a další potraviny z lednice si připravte na kuchyňskou linku alespoň 30 minut před pečením! Rozdíly teplot mohou zkomplikovat chemickou reakci a zabránit správnému kypření. Smíchejte nejprve suché suroviny s kypřícím práškem v jedné nádobě a tekuté suroviny v druhé nádobě (kromě cukru, ten přidejte k tekutinám). Potom všechno rychle promíchejte a vložte těsto do vyhřáté trouby.   Skladování:  Skladujte v suchu. Hmotnost: 12gr   Amylon je česká firma z Vysočiny, která vznikla roku 1912, specializuje se na výrobu potravinářských výrobků.    Výrobce: Amylon, a. s.Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary a směsi
Hmotnost: 0.013 kg
EAN: 8594006668255
tuky: 0,000000
energeticka_hodnota_kcal: 166,000000
sacharidy: 41,000000
bilkoviny: 0,100000
sul: 15,400000
vlaknina: 0,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,000000
z_toho_cukry: 0,000000
energeticka_hodnota_kj: 705,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola