Umeocet 500ml IPJ NATUR 1039

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
UME OCET Umeocet není ve skutečnosti klasickým octem, jedná se o vedlejší produkt, který vzniká při výrobě nakládaných švestiček umeboshi. Má výraznou slano-kyselou chuť, příjemné lehce ovocné aroma a široké využití při dochucování jídel a pokrmů, nakládání kvašené zeleniny a dokonce při přímé konzumaci rozmýchaný s vodou. Složení: Ume švestkový ocet 61% (ume švestky 80%, jedlá mořská sůl 20%). shiso listy, jedlá mořská sůl. PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA Použití: Umeocet je vhodný k použití do zálivek, dersinků, k dochucování jídel a pokrmů a k výrobě kvašené zeleniny. Přidáním jedné lžíce umeocta do sklenice vody získáte dokonalý životabudič pro letní vysoké teploty. Umeoce nabízíme v balení 1000ml , 500ml a 250ml Alergeny: Výrobek může obsahovat lepek a sóju z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest. Skladování: Skladujte v chladu při teplotě do 25°C. Objem: 500ml Zdraví z přírody je prodejní značka společnosti IPJ NATUR s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na sortiment zdravé výživy, zabývá se velkoobchodem, maloobchodem a zpracováním surovin jako jsou ořechy, semena, ovoce, rýže, luštěniny, obiloviny, zeleninové směsi a doplňky stravy. Společnost vlastní svůj řetězec maloobchodních prodejen pod názvem Zdravá výživa U zeleného stromu, ve kterých je konstantně rozšiřován sortiment nabízených produktů. Celkový sortiment společnosti najdete na www.zdravizprirody.cz a www.ipjnatur.cz. Výrobce: IPJ NATUR s.r.o. Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Ocet |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8594046766157 |
| tuky: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 17,000000 |
| sacharidy: | 3,400000 |
| bilkoviny: | 0,800000 |
| sul: | 25,100000 |
| vlaknina: | 0,200000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 2,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 73,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
