Quinoa bílá BIO 250g Probio bez lepku 420

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
QUINOA BÍLÁ BIO Quinoa bílá je bezlepková pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi příznivou skladbu aminokyselin. Ouinoa má vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index. Hlavní složkou quinoy je škrob, bílkoviny, cukry a menší množství zejména nenasycených mastných kyselin. Quinoa je bohatá na vitamíny B1, B2, C, E, kyselinu listovou, betakaroten a antioxidanty, obsahuje vápník, fosfor, draslík, hořčík, mangan, měď i zinek. Složení: quinoa bílá BIO PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA Použití a příprava: Quinoa bílá je vhodná do ovocných i zeleninových salátů, je velmi chutná zapečená se zeleninou, masem či sýrem. Lze ji přidat do těsta na lívance nebo sušenky, připravit z ní nákyp či kaši. Před vařením namočíme quinou do studené vody na 5 - 10 minut a tím ji zbavíme případné hořkosti. Vaříme ve vodě nebo ve vývaru (1 díl quinoy, 2 díly vývaru). Přivedeme k varu a vaříme 15 minut. Zakrytou necháme ještě odstát 5 až 10 minut. Ochucujeme dle vlastní chuti a potřeby. V nabídce bezlepkových alternativ obilovin najdete čirok , pohanku , quinou a jáhly Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 70 %. Chraňte před přímým slunečním zářením. Hmotnost: 250gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Obiloviny |
|---|---|
| EAN: | 8595582422491 |
| tuky: | 5,900000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 356,000000 |
| sacharidy: | 58,000000 |
| bilkoviny: | 13,000000 |
| sul: | 0,090000 |
| vlaknina: | 9,200000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,400000 |
| z_toho_cukry: | 3,900000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1503,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
