Kroupy špaldové kernotto BIO 500g Probio 2595

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
KROUPY ŠPADLOVÉ BIO Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Složení: špaldové kroupy (Kernotto) BIO Použití a příprava: Špaldové kroupy proláchněte a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě po dobu 30-40 minut. Špaldové kroupy osmažené na cibulce jsou výbornou přílohou k pokrmům, hodí se na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod. Z další nabídky kroup v bio kvalitě můžete vyzkoušet také kroupy ječné Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %. Hmotnost: 500gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Obiloviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8595582419750 |
| tuky: | 3,400000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 370,000000 |
| sacharidy: | 67,000000 |
| bilkoviny: | 14,000000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 8,700000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,400000 |
| z_toho_cukry: | 3,200000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1560,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
