Univerzální směs 550g Labeta bez lepku 551

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ SMĚS Bezlepková univerzální směs je sypká směs vyrobená z přirozeně bezlepkových a bezlaktózových surovin, určená k jednoduché a rychlé přípravě různých druhů těst, na kynuté knedlíky, koláče, chléb, bábovku, palačinky, dorty, cukroví, pizzu a další pokrmy vhodné pro celiaky. Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté; antioxidant: kyselina askorbová, kyselina citronová BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) BEZ LAKTÓZY (obsah laktózy < 0,01g / 100g) Použití a příprava: Kynuté knedlíky: 275 g směsi, 1 vejce, 1 starší housku nakrájenou na kostičky, 7 g sušeného droždí, 5 g soli a 130–140 ml vody smícháme a vypracujeme těsto, které necháme kynout 30–45 minut. Z těsta připravíme knedlík, necháme ještě 10–15 minut kynout a poté vaříme v osolené vodě 8–10 minut z jedné strany, knedlík otočíme a vaříme opět 8–10 minut z druhé strany. Koláče: Ze 7 g sušeného droždí, špetky soli, 2 lžic cukru a 10 lžic vlažného mléka připravíme kvásek. Jakmile začne kvásek kynout, přidáme 275 g směsi, 2 vejce, 150 g měkkého másla nebo margarínu a vypracujeme těsto. Připravené těsto rozválíme na plát silný cca 1 cm. Plát těsta rozkrájíme na čtverečky cca 6 x 6 cm, čtverečky naplníme mákem, ořechy, tvarohem, marmeládou nebo povidly. Důkladně spojíme rohy čtverečků, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na máslem vymazaném plechu 15–20 minut při 180 °C. Chléb: Do domácí pekárny nalijeme 450–460 ml vlažné vody, přidáme 550 g směsi, 10 g sušeného nebo 30 g čerstvého droždí, 1 lžičku soli a cukru a 1 polévkovou lžíci oleje a kmínu. Zvolíme program s dobou trvání cca 2 hodiny, např. „Základní“, „Rychlý“, “Sprint“ nebo „Gluten-free“. Bábovka: 275 g směsi, 165 g cukru, 3 vejce, 100 ml oleje, 200 ml mléka a 1 kypřící prášek vhodný pro bezlepkovou dietu a šleháme elektrickým šlehačem 3–4 minuty do hladkého těsta. Pečeme při 160–170 °C, asi 45–50 minut. Nabídka bezlepkových směsí k výrobě různých těst obsahuje směs na bramborové knedlíky a knedlíky jogurtové , bagetky , chléb dýňový, slunečnicový, světlý nebo tmavý , směs na drobený dort , cheesecake , linecké cukroví , makovec , mazanec , muffiny , kakaové muffiny , palačinky , perník , perníčky , vanilinové rohlíčky a vánočku. Alergeny: Výrobek může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici. Skladování: Skladujte v suchu Hmotnost: 550gr Labeta je česká společnost, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Výrobce: LABETA, a.s.Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky |
|---|---|
| EAN: | 8594009165164 |
| tuky: | 1,200000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 343,000000 |
| sacharidy: | 79,000000 |
| bilkoviny: | 3,200000 |
| sul: | 0,020000 |
| vlaknina: | 1,800000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,400000 |
| z_toho_cukry: | 0,600000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1455,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
