Perník směs 400g Labeta bez lepku 548

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA PERNÍK Bezlepková směs na perník je sypká směs vyrobená z přirozeně bezlepkových surovin určená k výrobě tradičního perníku vhodného pro celiaky. Pokud při přípravě perníku zvolíme místo mléka vodu, vytvoříme jeho bezlaktózovou verzi. Bezlepkové perníkové těsto lze využít také k výrobě perníkových muffinů. Složení: cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku*, směs koření s pomerančovou kůrou 0,9 % (skořice, koriandr, fenykl, anýz, pomerančová kůra, nové koření, hřebíček, muškátový oříšek), zahušťovadlo: guma guar *certifikováno Rainforest Alliance BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) BEZ LAKTÓZY (obsah laktózy < 0,01g / 100g) Použití a příprava: Perník je chutnou svačinkou nebo lahodným občerstvením k čaji nebo kávě, doma, v práci, ve škole, na výletech nebo při cestování a je tradičním moučníkem při pohoštění návštěv a přátel. Obsah sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml oleje a 200 ml vlažné vody nebo mléka a vyšleháme do krémového těsta. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25 x 35 cm) rozetřeme těsto. Pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Po vychladnutí ozdobíme marmeládou či polevou. TIPY: Perník můžeme po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namažeme marmeládou dle chuti a druhou polovinou první část přiklopíme. Pro vyšší korpus použijeme dortovou formu o 28–30 cm a perník krájíme jako dort. Do těsta přidáme 2 lžíce povidel nebo medu. Těstem můžeme naplnit košíčky na muffiny přibližně do 3/4 objemu. Pečeme asi 15 - 20 minut. Nabídka bezlepkových sypkých moučníkových směsí od společnosti Labeta obsahuje směs na drobený dort , cheesecake , linecké cukroví , makovec , mazanec , muffiny , kakaové muffiny , palačinky , perník , perníčky , vanilinové rohlíčky a vánočku. Alergeny: Výrobek může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici. Skladování: Skladujte v suchu. Hmotnost: 400gr Labeta je česká společnost, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Výrobce: LABETA, a.s.Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky |
|---|---|
| EAN: | 8594009165188 |
| tuky: | 0,700000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 361,000000 |
| sacharidy: | 85,000000 |
| bilkoviny: | 2,600000 |
| sul: | 1,600000 |
| vlaknina: | 2,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
| z_toho_cukry: | 38,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1531,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
