Mouka ječná celozrnná jemná BIO 1kg Probio 2614

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
MOUKA JEČNÁ CELOZRNNÁ JEMNĚ MLETÁ BIO Celozrnná ječná biomouka jemná od společnosti PROBIO je mouka mletá s dlouholetou zkušeností (od roku 1992). Jejich technologie jim umožňují odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zpracovávat jej od počátku tedy od čištění, přes sušení, mletí až po konečné balení mouky. Zrno je šetrně sušeno teplým vzduchem, čímž si konečný produkt zachová své živiny. Mouky nejsou mlety do zásoby a proto jsou vždy čerstvé a voňavé. Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka umletá z celých zrn, proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Složení: ječná mouka celozrnná jemně mletá BIO Použití a příprava: Celozrnná ječná mouka je vhodná na přípravu lívanců, nekynutých placek a přidáním cca 1/5 poměru obyčejné mouky do těsta docílíte vláčnějšího a trvanlivějšího pečiva. Z další nabídky mouk v bio kvalitě můžete vyzkoušet také mouku pšeničnou bílou polohrubou , pšeničnou bílou hladkou mouku , pšeničnou celozrnnou jemnou , špaldovou bílou polohrubou , žitnou mouku chlebovou , mouku žitnou celozrnnou hrubou nebo pšeničnou mouku chlebovou Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %. Hmotnost: 1kg PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 8595582420732 |
| tuky: | 2,400000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 350,000000 |
| sacharidy: | 69,000000 |
| bilkoviny: | 8,800000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 8,200000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
| z_toho_cukry: | 12,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1480,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
