Mix B Bread mouka na chleba 1kg Schar bez lepku 3005
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ MOUKA NA CHLEBA, ROHLÍKY A KYNUTÉ TĚSTO Mouka Mix B se výborně hodí na pečení různých druhů chleba, rohlíků, ale také dalších pečených dobrot z kynutého těsta. Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek i pro bezlepkové diety. Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud rádi pečete moučníky a buchty, určitě vyzkoušejte speciální mouku na sladké pečivo, mouku mix C. Jestli si místo světlého pečiva chcete upéct naopak tmavý cereální chléb či rohlíky s vysokým obsahem vlákniny, určitě neopomeňte mouku Mix it Dunkel Rustico. A nakonec, pro všestranné pečení jistě dobře využijete mouku Mix it universal. A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, čočková mouka 3,6%, přírodní rýžová mouka 3,8%, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), dextróza, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza, jedlá sůl BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sojové výrobky. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. TIP NA PŘÍPRAVU HRANATÉHO CHLEBA Přísady: 500 g „Schär Mix B“, 10 g sušených kvasnic nebo 20 g čerstvých, 500 ml vlažné vody, 40 g oleje, 8 g soli. Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Příprava: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItalyDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 0,600000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 337,000000 |
sacharidy: | 78,000000 |
bilkoviny: | 2,600000 |
sul: | 0,730000 |
vlaknina: | 4,100000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
z_toho_cukry: | 2,600000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1429,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář