Mix B Bread mouka na chleba 1kg Schar bez lepku 3005

Neohodnoceno
Značka: Schär
140 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 6ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ MOUKA NA CHLEBA, ROHLÍKY A KYNUTÉ TĚSTO   Mouka Mix B se výborně hodí na pečení různých druhů chleba, rohlíků, ale také dalších pečených dobrot z kynutého těsta. Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek i pro bezlepkové diety.   Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud rádi pečete moučníky a buchty, určitě vyzkoušejte speciální mouku na sladké pečivo, mouku mix C. Jestli si místo světlého pečiva chcete upéct naopak tmavý cereální chléb či rohlíky s vysokým obsahem vlákniny, určitě neopomeňte mouku Mix it Dunkel Rustico. A nakonec, pro všestranné pečení jistě dobře využijete mouku Mix it universal.   A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl.     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, čočková mouka 3,6%, přírodní rýžová mouka 3,8%, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), dextróza, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza, jedlá sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)   BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE   Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sojové výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     TIP NA PŘÍPRAVU HRANATÉHO CHLEBA Přísady: 500 g „Schär Mix B“, 10 g sušených kvasnic nebo 20 g čerstvých, 500 ml vlažné vody, 40 g oleje, 8 g soli. Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.   Příprava: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet.     Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,600000
energeticka_hodnota_kcal: 337,000000
sacharidy: 78,000000
bilkoviny: 2,600000
sul: 0,730000
vlaknina: 4,100000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,300000
z_toho_cukry: 2,600000
energeticka_hodnota_kj: 1429,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: