Halušky v prášku 300g Novalim 1278

Neohodnoceno
62,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 10ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA HALUŠKY   Tyto "HALUŠKY V PRÁŠKU" jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Jsou proto vhodné pro osoby s alergií na lepek. Bezlepková směs na halušky má velmi jednoduchou přípravu - stačí pouze přidat vodu! Ani pokud jste ve vaření nováček, se tedy vůbec nemusíte bát. A pokud chcete svou rodinu či přátele pohostit a překvapit tradiční slovenskou specialitou a připravit brynzové či tvarohové halušky nebo strapačky, pak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od slovenské značky Novalim. Kromě tradičních halušek s brynzou můžete ze směsi připravit třeba také knedlíčky do polévky nebo přílohu k masovým jídlům na šťávě.   Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku).   Kromě směsi na halušky jistě oceníte i další směsi pro tradiční pokrmy, jako směs na knedlíky, krupici na přípravu kaší či strouhanku na obalování. Anebo můžete rovnou koupit hotové přílohy: niťové těstoviny či tarhoňové kuličky od Novalim. Mimo vaření si můžete vyzkoušet také bezlepkové směsi na pečení, snadno si pak vyzkoušíte upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník.      SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborová mouka, bramborové vločky, pohanková mouka, hrachová bílkovina, rostlinná vláknina (jablečná, psyllium, citrusová), zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; dextróza, minerální komplex z mořských řas, jedlá sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ SÓJI BEZ VEJCE     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do 25°C.     PŘÍPRAVA: Ve vhodné misce utřeme obsah sáčku s 4,5 dl studené vody na homogenní řidší těsto (asi 1 min.). Necháme odstát 4-5 minut a potom zhoustnuté těsto vařečkou nebo ručním mixérem šleháme asi 2 minuty. Noky házíme do vroucí, mírně osolené vody a po vyplutí na povrch vaříme ještě podle velikosti 1-2 minuty. Scedíme, ochutíme a ihned podáváme. Pokud děláme halušky do zásoby, opláchneme studenou vodou.     Výrobce: Novalim spol. s.r.o. Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,500000
energeticka_hodnota_kcal: 356,000000
sacharidy: 80,000000
bilkoviny: 5,000000
sul: 0,600000
vlaknina: 5,600000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,060000
z_toho_cukry: 2,200000
energeticka_hodnota_kj: 1508,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: