Cheesecake směs 565g Labeta bez lepku 535

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA CHEESECAKE Bezlepková směs na cheesecake je sypká směs vyrobená z přirozeně bezlepkových surovin určená k výrobě cheesecakeku - tvarohového dortu, vhodného pro celiaky. Cheesecake je původem dezert z Řecka, konkrétně z ostrova Samos, kde byl oblíbeným pečeným dezertem. Tvořily ho dvě vrstvy, krusta ze sušenek a tvarohový krém. Dnes můžeme tvaroh částečně nebo úplně nahradit čerstvým sýrem (mascarpone, philadelpia, lučina aj.) - s každým druhem sýra získa cheesacake jinou chuť. Zdobíme ovocem nebo čokoládou, dle vlastní chuti. Složení: cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin); stabilizátor: E464-hydroxypropylmethylcelulóza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) Příprava: Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň. Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme. Nabídka bezlepkových sypkých moučníkových směsí od společnosti Labeta obsahuje směs na drobený dort , cheesecake , linecké cukroví , makovec , mazanec , muffiny , kakaové muffiny , palačinky , perník , perníčky , vanilinové rohlíčky a vánočku. Alergeny: Výrobek může obsahovat skořápkové plody, sóju a hořčici. Skladování: Skladujte v suchu. Hmotnost: 565gr Labeta je česká společnost, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Výrobce: LABETA, a.s.Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.565 kg |
| EAN: | 8594009166451 |
| tuky: | 0,500000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 377,000000 |
| sacharidy: | 89,000000 |
| bilkoviny: | 3,700000 |
| sul: | 0,210000 |
| vlaknina: | 1,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,100000 |
| z_toho_cukry: | 50,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1602,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
