Kuzu škrob BIO 50g Mitoku 5147

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
KUZU KOŘENOVÝ ŠKROB BIO Kořenový škrob Kuzu je škrob získaný z japonského vinného keře Pueraria lobata Je to jemný bílý prášek, který má dobré pojivové, zahušťovací a želírovací vlastnosti, proto se používá jako zahušťovadlo do jídel, do bezlepkového pečení a jako alternativa vajec v rostlinné kuchyni. Kuzu má neutrální chuť a rozpouští se v teplých i studených tekutinách. Složení: sušený kořen kuzu (Pueraria lobata) BIO Použití a příprava: Kuzu škrob se využívá k zahušťování polévek, omáček, pudinků a dalších pokrmů, k bezlepkovému pečení, kde pomáhá dosáhnout lehké a nadýchané textury těsta. Lze jej použít jako pojivo v rostlinné kuchyni jako alternativu vajec. Dobře želíruje, což ho činí vhodným pro přípravu želé, dezertů a domácí zmrzliny. Na omáčky a šťávy použijte 1 polévkovou lžíci drceného kuzu (rozmačkejte vypouklou stranou lžíce) na šálek tekutiny a 2 pol. lžíce na šálek pro želírovací tekutinu. Rozpusťte kuzu v adekvátním množství studené vody a ke konci vaření jej smíchejte s dalšími ingrediencemi. Stáhněte plamen a za stálého míchání povařte na mírném plameni, dokud kuzu nezprůsvitní. Naše nabídka kořenového škrobu obsahuje Arrowroot kořenový škrob a Kuzu kořenový škrob. Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu. Hmotnost: 50gr MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin. Výrobce: Mitoku Co., Ltd. Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, JaponskoDoplňkové parametry
| Kategorie: | Mořské řasy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 4539093100831 |
| tuky: | 0,200000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 342,000000 |
| sacharidy: | 84,700000 |
| bilkoviny: | 0,300000 |
| sul: | 0,050000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1454,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
