Kombucha - GREEN TEA BIO - Stevikom 350ml ve skle



Související produkty
meduňka BIO, zelený čaj BIO, třtinový cukr BIO, zázvor BIO, Aloe Vera 8%
Voda,odvar z měsíčku (30%) a ze zeleného čaje (70%),cukr,kvasinkové kultury a mléčné bakterie.
voda, odvar z kopřivy (30%) a zeleného čaje(70%), cukr, kultury kombuchy
voda, odvar květ měsíčku (Calendula officinalis) 30%, zeleného čaje 70%, cukr, kultura kombuchy. Neobsahuje chemické a konzervační látky.
Kombucha – čajová houba – násada pro výrobu kvašeného nápoje kombucha. Velice kvalitní násada o dostatečně velkém a kvalitním fungusu, pro okamžité rozmnožení kombuchy.
Voda,odvar ze zeleného čaje,cukr,kvasinkové kultury a mléčná bakterie.
Fermentovaný výluh z bylin (pitná voda, yerba maté, kotvičník zemní, citrónová tráva, probiotická kolonie bakterii a kvasinek Medusomyces Gisevii), BIO třtinový cukr.
voda, odvar ze šípku (100%)cukr, kultury kombuchy
Detailní popis produktu
Jedná se o fermentovaný nápoj, který je díky živým kulturám bohatý na probiotika, antioxidanty a mnoho dalších prospěšných látek.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 77kJ/19kcal |
| Tuky | 0g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 4,60g |
| z toho cukry | 4,60g |
| Vláknina | 0g |
| Bílkoviny | 0g |
| Sůl | <0,50g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kombuchy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.35 kg |
| EAN: | 8594041070891 |
| Počet v balení: | 12 |
voda, odvar květ hlohu 5%, zelený čaj 95%, cukr, kultura kombuchy
voda, výluh z BIO zeleného čaje, BIO zázvoru a BIO meduňky, BIO třtinový cukr, BIO Aloe Vera, kultury kombuchy ( kvasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma
Voda,odvar z meduňky (50%) a ze zeleného čaje (50%),cukr,kvasinkové kultury a mléčné bakterie.
voda, odvar květ hlohu 5%, zelený čaj 95%, cukr, kultura kombuchy
čajový výluh (assam), filtrovaná voda, kombuchový ocet, kombuchová kultura bakterií, Bifidobacterium lactis BIO5764, Lactobacillus brevis BIO6018, Lactobacillus rhamnosus...
Odvar z BIO zeleného čaje Bancha (92%) (voda, BIO zelený čaj Bancha), BIO třtinový cukr, kultury kombuchy (kvasinky a bakterie mléčného kvašení), citronové aroma
výluh yerba maté filtrovaná voda, kombuchový ocet, kombuchová kultura bakterií, Bifidobacterium lactis BIO5764, Lactobacillus brevis BIO6018, Lactobacillus rhamnosus BIO6870,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
