Hrách zelený půlený BIO 500g Probio bez lepku 5880

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
HRÁCH ZELENÝ PŮLENÝ BIO Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Je velmi sytý a vydatný, tělu dodává velké množství rostlinných bílkovin zatímco má nízký glykemický index. Hrách je také bohatý na vitamíny řady B a vitamíny C, a E. Najdeme v něm provitamín A, a ve větším množství kyselinu listovou. Některé z vitamínů působí v těle jako antioxidanty. Hrách je také bohatý na minerální látky, nejvíce je v něm zastoupen fosfor, draslík, vápník a hořčík. Složení: hrách zelený BIO Použití a příprava: Hrách lze připravit na mnoho způsobů. Na kaše a polévky, v kombinaci s obilovinami, je také vděčným základem domacích pomazánek, stačí přidat cibulku, česnek a bylinky. Připravíte z něj vynikající polévky i indické pokrmy typu curry. Mezi tradiční české hrachové pokrmy patří šoulet, zapečený hrách nebo pučálka. Hrách propláchneme a namočíme předem na 10-12 hodin. Poté vaříme v nové vodě cca 25-40minut do změknutí. Během vaření sbíráme pěnu, solíme až po uvaření. Z další nabídky luštěnin v BIO kvalitě můžete vyzkoušet fazole adzuki , mungo a bílou ledvinu, dále pak zelenou čočku , červenou čočku loupanou , cizrnu nebo hrách žlutý půlený Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C Hmotnost: 500gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Hrách |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8595582430090 |
| tuky: | 1,800000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 338,000000 |
| sacharidy: | 55,000000 |
| bilkoviny: | 20,000000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 13,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
| z_toho_cukry: | 5,800000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1429,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
