Green Apotheke Vřetena z červené čočky 100% 3kg

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Vločky kukuřičné instantní - GASTRO 5kg
Vyprodáno
344,50 Kč
termicky upravená kukuřice
Pařížská trubička bez lepku Gofretka pistáciová (ruční výroba) - Gofre 50x40g (celý karton)
Vyprodáno
2 184 Kč
BEZLEPKOVÁ MOUKA, cukr, řepkový tuk, VEJCE, SUŠENÉ MLÉKO, vanilka, SUŠENÁ SMETANA, MLÉČNÁ PISTÁCIOVÁ SMĚS TATRA
Detailní popis produktu
Nevšední luštěninové bezlepkové těstoviny, vyrobené z červené čočky. Použijte jako originální přílohu.Těstoviny z luštěninové mouky vynikají vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména jako příloha či do salátů.
Zařazení:
Bezvaječné těstoviny luštěninové sušené, bez lepku
Složení:
Mouka z červené čočky. Může obsahovat stopy soji.
Návod na přípravu:
Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (100 g těstovin/ 1l vody) za občasného míchání 4 min. a 3 min. necháme dojít. Po dosažení požadované měkkosti ihned scedíme, propláchneme studenou vodou a zakápneme olejem.
Upozornění:
Doporučená porce luštěninových těstovin je 60 g (hmotnost suchých těstovin před vařením), pro děti 30 g. Doplňte zeleninou, můžete také kombinovat s klasickými obilnými těstovinami.
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%. Nevystavujte přímému slunci.
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1477 kJ/ 353 kcal, tuky 1,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g), sacharidy 48,9 g (z toho cukry 1,4 g), vláknina 15,8 g, bílkoviny 22,3 g, sůl 0,08 g.
Hmotnost netto:
3kg
Výrobce:
MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.cz
Doplňkové parametry
| Kategorie: | GASTRO A VELKÁ BALENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 3 kg |
| EAN: | 8595178219535 |
Nomina - lahodná kaše - Nominal 5kg
Do 3 dnů
5 740 Kč
celozrnná rýže, čirok, červená quinoa, lněná vláknina.
Novinka
2 100 Kč
PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, řepkový tuk, vejce, sušené MLÉKO, vanilka, pistáciová pasta
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
