Fazole červená ledvina BIO 500g Probio bez lepku 2582

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
FAZOLE ČERVENÁ LEDVINA BIO Fazole červená ledvina v bio kvalitě jsou ledvinovité fazole s jemnou chutí jedlých kaštanů. Stejně jako ostatní luštěniny jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obsahují vápník, železo, draslík, vitamíny skupiny B, vitamín PP a provitamín A Složení: fazole červená ledvina BIO Použití a příprava: Červené fazole lze využít pro přípravu salátů, polévek, kaší, zapečených jídel, pomazánek či gulášů. Propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody. Poté vařte v nové vodě 60-90minut, sbírejte pěnu tvořící se na povrchu. Osolte až po uvaření. Červené fazole se výborně hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným pokrmům. Kdo má rád pikantnější pokrmy, může fazole ochutit cayenským pepřem nebo pálivou paprikou. Fazole červená ledvina bude také chutným zpestřením vašich salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů. Z vařené rozmixované fazole připravíte výborné výživově hodnotné pomazánky. Z další nabídky fazolí v bio kvalitě můžete vyzkoušet adzuki, mungo a bílou ledvinu, z dalších luštěnin pak zelenou čočku, červenou čočku loupanou, cizrnu, hrách Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C Hmotnost: 500gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Fazole |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8594008911236 |
| tuky: | 1,700000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 276,000000 |
| sacharidy: | 28,000000 |
| bilkoviny: | 19,000000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 37,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
| z_toho_cukry: | 1,300000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1151,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
