Pausa Ciok řezy v kakaové polevě s mléčnou náplní 35g Schar bez lepku AKCE 3052

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ KAKAOVÉ ŘEZY S MLÉČNOU NÁPLNÍ Pausa Ciok je malá bezlepková sladká delikatesa tvořená dvěmi vrstvami měkkého nadýchaného piškotového korpusu doplněného o jemný mléčný krém uprostřed. Chuť je završena tenkou vrstvou jemné čokoládové polevy, zvané "ciok", která dortík pokrývá a přivádí k dokonalosti. "Pausa" vybízí k přestávce z každodenního chaosu a vychutnání si chvilky volna a potěšení s touto lahůdkou. Složení: cukr, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový) v různém poměru, glukózo-fruktózový sirup, vejce, pitná voda, sušené odstředěné mléko 7,2 %, rýžová mouka, kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, rýžový škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 2,3 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, sójový lecitin; přírodní aroma, čekanka, jedlá sůl, kypřicí látky: glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný; zahušťovadlo: guma z rohovníku, xanthanová guma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY (laktóza < 0,01 g / 100 g) BEZ PŠENICE Použití: Pausa Ciok je chutným tradičním moučníkem k čaji nebo kávě, doma, v práci, lze jej použít jako svačinu do školy, na výletech nebo při cestování. Nabídka jemných bezlepkových řezů obsahuje pausa ciok a pausa si Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem. dnů nebo zmrazte. Hmotnost: 35gr Schär je společnost založená v roce 1922 v Jižním Tyrolsku, která se zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA Winkelau 9, 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItálieDoplňkové parametry
| Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
|---|---|
| EAN: | 8008698001318 |
| tuky: | 18,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 423,000000 |
| sacharidy: | 59,000000 |
| bilkoviny: | 5,300000 |
| sul: | 0,420000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 11,000000 |
| z_toho_cukry: | 36,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1776,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
