Puding čokoládový 45g Labeta bez lepku 549

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÝ ČOKOLÁDOVÝ PUDING Čokoládový puding v prášku je bezlepková směs s příchutí čokolády určený pro přípravu pudingu vhodného pro celiaky. Směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin. Pudingový prášek využíváme jak v teplé tak studené kuchyni k přípravě dezertů, moučníků a sladkých nádivek. Složení: kukuřičný škrob, 21 % kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aroma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) BEZ LAKTÓZY (obsah laktózy < 0,01g / 100g) Příprava: Z 500g mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2-3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout. Nabídka bezlepkových pudingů obsahuje puding s vanilkovou příchutÍ a čokoládový puding. Alergeny: Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest. Skladování: Skladujte v suchu a chladu Hmotnost: 45gr Labeta je česká společnost, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Výrobce: LABETA, a.s.Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Bezlepkové mouky a směsi |
|---|---|
| EAN: | 8594009166307 |
| tuky: | 0,500000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 345,000000 |
| sacharidy: | 79,000000 |
| bilkoviny: | 4,700000 |
| sul: | 0,030000 |
| vlaknina: | 0,700000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,400000 |
| z_toho_cukry: | 0,500000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1376,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
