Knackebrod 230g Schar bez lepku 3032

Neohodnoceno
Značka: Schär
141 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 5ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÝ KŘUPAVÝ CHLÉB   Chcete ochutnat ten nejkřupavější chléb? Knäckebrot se svou jemnou chutí je lehkou, voňavou alternativou normálního chleba a pečiva. Skvělý je jen tak samotný, k nakousnutí. Ale výborně se hodí taky jako doplněk ke sladkým i slaným pokrmům, jako jsou nejrůznější dipy, polevy či pomazánky.   Tato lahůdka z ovesné a rýžové mouky je samozřejmě bezlepková, ale také nízkotučná a velice výživná díky vysokému obsahu vlákniny.   Za svůj původ vděčí vynalézavosti Skandinávců (konkrétně Švédů). Vzhledem ke krátkému létu a kkrátkému období zrání Seveřané postupně vyvinuli originální postupy pro co nejdelší zachování úrody. Třeba tím, že během pečení záměrně odstranili velké množství vlhkosti a získali tak tvrdý a křupavý chléb, který se dal skladovat několik měsíců! A to bez rizika plísně.     SLOŽENÍ: bezlepková ovesná mouka 23%, rýžová mouka, rýžová krupice, bramborový škrob, kukuřičný škrob, slunečnicový olej, ovesné vločky bez lepku 4%, pekařské droždí, cukr, vláknina z cukrové řepy, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza, guma guar; invertní cukr, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; jodizovaná sůl, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin.   BEZ LEPKU (obsah gluténu 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE     Může obsahovat stopy sezamu, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sezamové výrobky. Výrobek není vhodný ke konzumaci v případě alergie na bílkovinu avenin.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdrávé křupání
tuky: 8,400000
energeticka_hodnota_kcal: 382,000000
sacharidy: 66,000000
bilkoviny: 7,000000
sul: 2,100000
vlaknina: 6,400000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 1,200000
z_toho_cukry: 1,700000
energeticka_hodnota_kj: 1610,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: