Crostini suchary 150g Schar bez lepku 3030

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ SUCHARY CROSTINI Suché bezlepkové suchary Crostini jsou suché křupavé chlebíky určené k přímé konzumaci, mají dlouhou trvanlivost, a jsou vhodné k rychlému občertvení. Balení obsahuje 15 sucharů. Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinný margarín [ rostlinné oleje a rostlinné tuky (palmový, palmojádrový a řepkový v různém poměriu), sůl, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní aroma], bramborový škrob, kukuřičná mouka, cukr, kypřící látky: glukono-delta-lakton a hydrogenuhličitan sodný, lupinová bílkovina, dextróza, pekařské droždí, jedlá sůl, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulosa, přírodní aroma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY (laktóza < 0,01 g / 100 g) Použití: Suchary jsou vhodné k přímé konzumaci, rychlému občerstvení na doma, do práce, do školy, na výlety a při cestování. Výborné jsou především s olivovým olejem a bylinkami, s máslem, ale také se špetkou česneku. Skvěle chutnají také ve sladké variantě, s marmeládou či oříškovým krémem. Nabídka chlebů od společnosti Schär obsahuje Pan , Campagnard , Maestro a Knäckebrot. Alergeny: Výrobek obsahuje sóju. Skladování: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Hmotnost: 150gr Schär je společnost založená v roce 1922 v Jižním Tyrolsku, která se zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA Winkelau 9, 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItálieDoplňkové parametry
| Kategorie: | Zdrávé křupání |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.15 kg |
| EAN: | 8008698002209 |
| tuky: | 12,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 453,250000 |
| sacharidy: | 74,000000 |
| bilkoviny: | 4,100000 |
| sul: | 2,000000 |
| vlaknina: | 5,100000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 7,300000 |
| z_toho_cukry: | 6,600000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1813,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
