Bonomi Savoiardi mini piškoty 1600g

Neohodnoceno
Značka: Bonomi
299 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Savoiardi mini piškoty FORNO BONOMI 1600g Savoiardi jak už samotný název těchto mini piškotků napovídá, pocházejí ze Savojska v italském Piemontu. Výborně chutnají namočené v mléce nebo v kávě, rovněž se podávají navrstvené s různými krémy. Nejlépe je využijeme jako základní surovinu do tiramisu nebo na výrobu dortů, vrstvených dezertů nebo jako ozdobu pohárů či pudinků. Výhodné gastro balení je vhodné pro cukrárny a další výrobce sladkých moučníků. TRVANLIVÉ PEČIVO Složení Pšeničná mouka, cukr, vejce 26%, kypřící látky (uhličitan sodný, uhličitan amonný), glukózový sirup, přírodní aroma, jedlá sůl. Alergenní informace Obsahuje pšenici, vejce. Může obsahovat sóju. Skladování Uchovejte na chladném a suchém místě, chraňte před slunečním zářením. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1599 kJ/378 kcal Tuky 3,8g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g Sacharidy 77g z toho cukry 42g Bílkoviny 8,5g Sůl 0,25g Tiramisu. Slovo tiramisù vzniklo z italského tirami su, což znamená vytáhni mě. Dezert dostal tento název proto, že Vás jednoduše postaví na nohy. RECEPT NA TIRAMISÚ: pro 6-8 osob 400 g dlouhých cukrářských piškotů savoiardi 5 vajec 5 lžic cukru krupice 500g smetanového krému mascarpone 2 velké šálky studené silné černé kávy Amaretto nebo jiný likér Práškové kakao Nejdříve si připravíme krém z mascarpone. Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Do pěny lehce vmícháme mascarpone, přidáme ušlehané bílky, a tím máme náplň hotovou. Studenou kávu si nalijeme do polévkového talíře, přidáme amaretto dle chuti a zamícháme. Vezmeme si piškot, který jen do půlky lehce ponoříme do kávy a narovnáme do obdélníkové mísy. Tímto způsobem zaplníme celou mísu a na vrstvu piškotů rozetřeme krém. Vrstvy opakujeme dokud není miska zaplněná, poslední vrstvu však tvoří krém, který hustě posypeme kakaem. Nakonec vložíme do ledničky a necháme uležet do druhého dne, pro nedočkavé mlsouny můžeme tiramisú podávat již za čtyři hodiny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: