Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Krájené Chorizo Paprikové 55G

Neohodnoceno
68,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Chorizo, oblíbený sušený salám pocházející ze Španělska a Portugalska, se vyznačuje svými klíčovými složkami: mletým vepřovým masem, mletou paprikou a česnekem. Jeho ostrá chuť se odvíjí od toho, zda byla použita sladká či ostrá paprika. Specifickou uzenou příchuť chorizu dodává španělská uzená paprika Pimentón de Vera. Tento salám je vyroben z masa bílých prasat.

Chorizo je typickým španělským pokrmem, který se skvěle hodí jak do teplých, tak i studených jídel. Je ideální volbou pro tapas, kde si jeho jedinečnou chuť opravdu vychutnáte.

TIP: Skvělý tip na jednoduchou, ale lahodnou chuťovku: zkuste bagetu pokapat olivovým olejem a přidat plátky Choriza.

Rizoto, guláš, brambory či fazole se skvěle snoubí s tímto ingrediencí, a pokud k tomu přidáte kvalitní sýr, získáte opravdu vynikající pokrm.

Pro doprovod tohoto pokrmu bychom vám raději navrhli výběr z intenzivnějších vín, jež zrály minimálně jeden rok v dubových sudech, jako je třeba Crápula.


Detailní informace

Detailní popis produktu

Všechny informace, které by vás mohly zajímat

Složení: Vepřové maso, sůl, laktóza, cukr, koření, dextróza, stabilizátor (E-450), zvýrazňovač chuti (E-621), antioxidant  (E-301), konzervant (E-252). Obsahuje s´ju, neobsahuje lepek.

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnota 1837 KJ/ 442 Kcal Tuky(g) 38,7, nasycené tuky (g) 14,8 Sacharidy (g) 1,75 Cukry (g) 1,5  Bílkoviny (g) 22,1 Sůl (g) 5,41.

Skladování a konzumace

Chorizo uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se rozvinuly veškeré vůně a chutě. Abyste si chorizo vychutnali co nejvíce, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. 

Kdybyste ho nesnědli celé najednou, uložte ho do lednice a ideálně zkonzumujte během 48 hodin. 

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠPANĚLSKÉ SPECIALITY
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: