Polévka kvasnicová inst. 22g Ekoprodukt bez lepku 2546

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
KVASNICOVÁ POLÉVKA BEZ LEPKU Kvasnicová polévka je instantní polévka bez lepku, přidaného glutamátu a konzervantů. Obsahuje kvasnice s vysokým obsahem vitamínů skupiny B. Tyto vitamíny mají zejména vliv na nervovou funkci a pomáhají udržovat zdravou pokožku. Vyniká plnou chutí. Složení: sušené inaktivované kvasnice 40%, přírodně fermentovaná sušená sójová omáčka (maltodextrin, sója, pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, sůl), sójový extrudát, sójová mouka odtučněná, maltodextrin, sůl, kvasničný extrakt, pepř černý, petržel nať BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ GMO VEGAN Dehydratovaný výrobek Příprava: Obsah sáčku vysypte do misky nebo hrníčku, zalijte 250 ml vroucí vody a důkladně promíchejte. Nechte tři minuty stát a podávejte. Naše nabídka instantních, bezlepkových polévek s unikátními kombinacemi chutí obsahuje polévku cizrnovou , hrachovou polévku s mořskými řasami , japonskou polévku s mořskými řasami , kvasnicovou polévku a thajskou polévku s rajčaty a kokosem. Alergeny: Výrobek obsahuje sóju. Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25°C. Hmotnost: 15gr Ekoprodukt je český výrobce zdravé výživy působící na trhu od roku 1992. Specializuje se na rostlinné a sójové produkty, instantní směsi, omáčky, hotová jídla a další potraviny bez chemických konzervantů, glutamátu a GMO. Firma klade důraz na kvalitní suroviny a poctivou výrobu. Výrobce: Ekoprodukt s.r.o. Jinačovice 501, 664 34 Jinačovice, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Polévky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.015 kg |
| EAN: | 8594004151223 |
| tuky: | 2,400000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 285,300000 |
| sacharidy: | 23,600000 |
| bilkoviny: | 33,700000 |
| sul: | 17,500000 |
| vlaknina: | 15,300000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,700000 |
| z_toho_cukry: | 15,500000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1200,700000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
