Mýdlo s oslím mlékem DUO - Verveine/Citron (Verbena/Citrón) 125g TML F030

Neohodnoceno
Značka: TML
112 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

•bez parabenů, EDTA a silikonůExfoliant: list verbenyOslí mléko je jedním z nejlepších produktů na trhu. Je to vzácná přísada s mnoha ctnostmi a terapeutickými vlastnostmi uznávaná od starověku. Oslí mléko, které používáme, pochází z oblasti Provence. Je bohaté na esenciální mastné kyseliny a minerální látky. Vůně oslího mléka, která tvoří toto mýdlo, pochází z města Grasse. Grasse je město parfémů. Obsah oslího mléka je 2%.Toto duo mýdlo se skládá z oslího mléka, které zvlhčuje Vaši pokožku a exfoliantu z listů verbeny. Exfoliant čistí póry a dodává pokožce jemnost a zářivost.Není náhodou, že právě oslí mléko bylo tajemstvím královny Kleopatry pro zachování krásy a jemnosti pokožky. Oslí mléko je velmi podobné našemu mateřskému mléku, díky tomu je dobře tolerováno jak naším zažívacím traktem, tak i pokožkou. Oslí mléko obsahuje několikrát větší množství vitaminu C než mléko kraví, je výživnější a bohatým obsahem především esenciálních mastných kyselin přispívá k pružnosti a jemnosti pokožky. Urychluje také hojení, podporuje regeneraci a zklidňuje zarudnutí.Typ pokožky: na všechny typy pokožky.Vůně: Osvěžující citrusová vůně citrónu a verbeny.Hlavní tón: citrusovýIngredients: Verbena: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernalate, Aqua, Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium Editronate, Donkey Milk, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum, Citral, Geraniol, Coumarin, Linalool, Cl 11710, Glycerin, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, O-Phenylphenol, Cl 77288.Citron: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernalate, Aqua, Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium Editronate, Donkey Milk, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum, Citral, Limonene, Cl 11680.Země původu: FrancieDovozce a distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 BrnoBalení: 125 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: